Dienstag, 21. November 2017

kääs macht frei

ich getrau mi fast nüm... dr letschti post isch ziemli genau 2 joor här (und nei, ich mein nit dr tömblr). aber s'isch wieder mol zit, dr service public charakter vo däm schöne medium ufläbe z'lo.

danke an herr tripolensis, däm si mail dr astoss geh het.

s'goht eimol meh um kääs. dä mit mikrobiellem lab. an allne fronte wird flissig an unserem wohlergehe gschafft.

z'erst no zur erinnerig dä post. e teil devo durchus no aktuell:

http://chuebelsack.blogspot.ch/2013/01/update-alles-kase.html?m=1


denn dä link, wo eigentlich alles rächt schön zämmefasst. inkl migros, coop etc http://www.swissveg.ch/Kaeseliste

immer ganz vorne mit debi au emmi:  
https://group.emmi.com/fileadmin/user_upload/emmi_group/engagement/nutrition/emmi_kaese_lab.pdf

und denn erreicht uns via lybie folgendi schöni liste vom lidl:

Raclette mikrobielles Lab:

02779 Raclette Scheib. arom. Pfeffer, Chili & Knoblauch
03300 Raclette Block mit Pfeffer
5103938 Raclette Scheiben Spezial geräuchert & surchoix
32459 Raclette Scheiben

Raclette tierisches Lab:

32460 Raclette Scheiben assortiert

Fondue mikrobielles Lab:

keine

Fondue tierisches Lab:

02845 Frisch-Fondue Mont Gibloux
32176 Fertig-Fondue classique
32177 Fertig Fondue moitié-moitié
5102275 Fertig-Fondue Prosecco
5102276 Fertig-Fondue Trüffel

somit wünsche mr einol meh kääs kääs, wie goht's.

brrrliebbrrrlio

Keine Kommentare: